Pergola screens

Pergola screens zonder zijgeleiding is makkelijk te monteren bij een pergola, veranda en terrasoverkapping. Daarnaast kunt u voor de bediening van een pergola screen kiezen uit een handbediening door middel van een draaistang of elektrisch met schakelaar of afstandbediening. Op beide manieren kunt u de pergola screens laten zakken op een hoogte die u zelf wenst. Wilt u helemaal beschut zitten tegen de wind dan laat u het screen zakken en maakt u het onder vast met de spanogen. De Pergola Screens kunnen geleverd worden met het Serge Ferrari Soltis doek 86 of 92 in diverse kleuren mogelijkheden?

Heeft u een manier nodig om uw tuin te voorzien van een beetje privacy, een decoratieve pergola screen creëert privacy tussen u en uw buren. Pergola screens zijn echt een geweldige oplossing.

Pergola screens zijn ideaal voor het creëren van schaduw op zonnige zomerdagen, of voor het scheiden van ruimtes in uw tuin voor een feestje. U kunt ook een meer permanente route afdalen met rieten of bamboematten.

pergola screens

Pergola screens moderne strakke voordelige zonwering

Pergola screens hebben een strak en modern uiterlijk. Het materiaal Soltis van Serge Ferrari wat in de pergola screens verwerkt wordt heeft zeer goede eigenschappen. Zo beschermt het Soltis materiaal u voor 93% tegen de zon en warmte en voor 90% tegen de wind. Pergola screens zijn de duurste oplossing om u te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden en u daardoor langer en meer te laten genieten van uw pergola. Dit komt door de eigenschappen in combinatie met de uitstraling van het materiaal. Laat u vrijblijvend voorlichten naar de mogelijkheden in onze showroom of neem via telefoon of mail contact met ons op.

Pergolazonweringkeuze.nl

Wij helpen u met het kiezen van de juiste pergola zonwering