Pergola harmonicadoeken

 

Pergola harmonicadoeken. Pergola harmonicadoeken als flexibele zonwering. Een Pergola is een aanwinst om meer te genieten van uw tuin of terras, zeker met het West-Europese klimaat. Maar zodra de zon begint te schijnen wordt het snel warm onder het doorzichtige dak van glas of polycarbonaat(kunststof). Daarom zijn pergola harmonicadoeken de oplossing tegen het zonlicht en warmte. Bijkomend voordeel van een pergola harmonicadoek is dat u zelf bepaalt of u het Pergola Wavesail sluit, openlaat of half dicht doet. Harmonicadoeken geleiden namelijk over de gespannen staalkabels heen en weer door middel van een katrolsysteem.

pergola met harmonicadoek

Pergola harmonicadoek: flexibele zonwering

Een Pergola is een aanwinst om meer te genieten van uw tuin of terras, zeker met het West-Europese klimaat. Maar zodra de zon begint te schijnen wordt het snel warm onder het doorzichtige dak van glas of polycarbonaat(kunststof). Daarom is een Pergola Harmonicadoek de oplossing tegen het zonlicht en warmte. Bijkomend voordeel van een Pergola Harmonicadoek is dat u zelf bepaalt of u het Pergola Wavesail sluit, open laat of half dicht doet. Harmonicadoeken geleiden namelijk over de gespannen staalkabels heen en weer door middel van een katrolsysteem.

Verschillende uitvoeringen pergola harmonicadoeken

Pergola harmonicadoeken standaard

Standaard zijn er verschillende afmetingen Pergola Harmonicadoeken. Zo kan men kiezen uit vaste breedtes vanaf 200cm t/m 370cm. En de bijbehorende lengtes(uitval) varieert van 300cm tot 500cm. De pergola harmonicadoeken standaard worden compleet in een tas geleverd met bijbehorende bevestigingsmaterialen en handige beschrijving. Dus het na aankoop monteren van een standaard harmonicadoek is zeer eenvoudig.

 

Standaard pergola harmonicadoeken

Pergola wavesails waterdicht

Heeft uw gekozen bij de aanschaf van een pergola of terrasoverkapping voor een model zonder dak. Dan zijn de pergola wavesails Waterdicht de oplossing. Wavesails waterdicht beschermen u zowel tegen de zon als tegen de regen. Hierdoor bent u flexibel en kunt u ook bij een kleine regenbui buiten blijven zitten als de temperatuur het toelaat. Of u breidt het comfort van uw pergola uit met een terrasheater in de vorm van een terrasstraler of buitenkachel.

Pergola harmonicadoeken op maat

Meestal komt een standaard harmonicadoek niet uit onder het dak van uw Pergola. Geen nood want Pergolazonweringkeuze.nl beschikt over een eigen atelier. Hierdoor kunnen wij iedere Pergola voorzien van een Harmonicadoek op maat. U bent dus niet langer gebonden aan de standaard afmetingen of het zelf in elkaar knutselen van een oplossing. Met de oplossing Pergola Harmonicadoeken op maat bent u aan het juiste adres en dit alles voor een zeer acceptabele voordelige prijs. Eventueel compleet geleverd met bevestigingsmaterialen.

Pergola harmonicadoeken zelf maken

Naast de ruime keuze in standaard en maatwerk is het ook mogelijk om zelf een Harmonicadoek of Wavesail te maken. Pergolazonweringkeuze.nl verkoopt namelijk het materiaal los per meter. De stof is een HDPE-weefsel van 230gr/m2 met een breedte van 4m. U heeft de keuze uit verschillende kleuren zoals Ivoor, Zand, Grijs en Antraciet. Pergolazonweringkeuze.nl heeft voor u een gedetailleerde beschrijving van hoe u berekent hoeveel stof u nodig heeft en een beschrijving van hoe u een harmonicadoek moet maken.

Pergolazonweringkeuze.nl

Wij helpen u met het kiezen van de juiste pergola zonwering