Pergola gordijnen

Een pergola is niet alleen een decoratief element in uw tuin, maar ook een praktische structuur die bescherming biedt tegen zowel de zon als de regen. Het is handig in iedere tuin, ongeacht de weersomstandigheden.

pergola zonwering oprolgordijn

Pergola gordijnen beschermen u tegen zon, wind en regen

Een pergola gordijn zorgt ervoor dat u niet alleen geniet van uw pergola als het mooi weer is, maar ook in het voor- en najaar, zelfs in de wintermaanden.

Pergolazonweringkeuze.nl heeft hier diverse oplossingen voor. Zo kunt u kiezen voor verschillende modellen pergola gordijnen. Pergola gordijnen die u naar de zijkant kunt schuiven of op kunt rollen. Allen leverbaar in diversen maat, tevens op maat gemaakt afmetingen, materialen en kleuren. Dit alles wordt perfect op het door u aangeleverde model met een korte levertijd tegen aantrekkelijke prijzen gemaakt.

Collectie pergola gordijnen

 

Een pergola die uw tuin verlevendigt en er duidelijk een decoratief element aan toevoegt. De structuur met de pergola’s kunnen voorzien worden van een zeil of doek voor de schaduw.

Pergola schuifgordijnen

Pergola schuifgordijnen schuiven in een railsysteem wat u tegen of onder de pergola monteert. Door het railsysteem schuiven de pergola schuifgordijnen soepel van links naar rechts. Een pergola schuifgordijn is dus een zeer gemakkelijke oplossing als de opening van de pergola ook gebruikt wordt als een doorloop naar de tuin. Pergola schuifgordijnen kunnen u beschermen tegen zon, wind, regen en winterse buien, Voor ieder weertype is er een geschikt materiaal beschikbaar voor een pergola schuifgordijn op maat te maken.

Pergola oprolgordijnen

Pergola oprolgordijnen zijn de ideale oplossing om u in de pergola te beschermen tegen wind. Naast de 97% bescherming tegen wind biedt het pvc-gaasdoek van het pergola oprolgordijn u ook 90% bescherming tegen de zon. Een belangrijk verschil ter vergelijking bij andere materialen die gebruikt worden voor oprolgordijnen is dat het pvc-gaasdoek 100% doorzichtig is. U blijft er dus altijd doorheen kijken zonder hinder. Hierdoor hoeft u geen extra doorzichtig venster in een pergola oprolgordijn te laten maken. Kom uzelf overtuigen van het voordeel in onze showroom of bekijk alvast hier enkele voorbeelden.

Pergola rolgordijnen

Pergola rolgordijnen beschermen u tegen invallende zonnestralen aan de voor- of zijkant van uw pergola. Dit was altijd al een probleem om invallende zonnestralen te vermijden onder of in een pergola of terrasoverkapping. Met de op maat gemaakte pergola rolgordijnen is dit probleem opgelost. Door de maatwerk oplossing van Pergolazonweringkeuze.nl is iedere afmeting in handbediend of elektrisch mogelijk. Informeer naar de juiste afmeting voor u en de diverse mogelijkheden. Of bekijk hier enkele voorbeelden van modellen en prijzen.

Pergola oprolschermen

Zoekt u een snelle en simpele oplossing voor bescherming tegen zonnestralen of windvlagen? Kies dan voor de pergola oprolschermen van Pergolazonweringkeuze.nl. Deze zijn exact hetzelfde als een normaal binnen rolgordijn alleen dan uitgevoerd met weerbestendig HDPE-materiaal. Naast enkele standaardafmetingen die uzelf opmaat kunt maken is het ook mogelijk om voor maatwerk te kiezen. Dan wordt de door u gewenste afmeting precies op maat gemaakt en hoeft u het alleen maar op te hangen. Kies hier de juiste afmeting.

Pergolazonweringkeuze.nl

Wij helpen u met het kiezen van de juiste pergola zonwering