Pergola doek kopen

pergola doeken

Geniet van uw privacy achter uw pergola doek wat u beschermd tegen wind en zon!

Een Pergola bestaat meestal uit meerdere zijden waar u last van de zon of wind heeft dan alleen het dak. Hiervoor heeft Pergolazonweringkeuze.nl de juiste oplossing in de vorm van de Pergola Doeken die we speciaal opmaat maken. Deze Pergola Doeken kunnen we in verschillende materialen zoals het zonwerende HDPE of het PVC Gaasdoek windbreekdoek of het 100% waterdicht Docril materiaal. Ieder Pergola Doek is voorzien van een PP band rondom en zeilogen rond of ovaal. Qua bevestiging heeft u ook een ruime keuze zoals de Bungee Ball of Rubber elastieken maar ook Patentbeugels en Tourniquets behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een Caravanrail bevestiging waardoor het Doek aan één zijde vast is gemonteerd en u het op kunt rollen. Ook bestaat er de mogelijkheid om Pergola Doeken te voorzien van een doorzichtig raamvenster en ritsen.

Onze verschillende mogelijkheden in pergola doeken

Pergola doeken zonwerend

Zoekt u een doek tegen de zon dan kunt u een Pergola Doek tegen de zijkant, voorkant of andere zijde monteren. U bent op deze manier voor 95% beschermd tegen schadelijke Uv stralen, 80% tegen de wind en heeft u toch nog een 30% vrij uitzicht. Bij de Pergola Doeken Zonwerend maakt het niet uit of alle zijden recht schuin of een uitsparing in moet zitten. Pergolazonweringkeuze.nl maakt voor u het gewenste doek exact zoals u wenst. Alle maatwerk Pergola Doeken zijn rondom voorzien van een PP band voor de extra stevigheid. Qua bevestiging kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden die verwerkt kunnen worden in het Pergola Doek. Daarnaast kunt u kiezen om een doorzichtig raamvenster in het Zonwerend Pergola Doek te laten zetten waardoor u een goed uitzicht heeft in de tuin. Gebruikt u de doorgang als vrije doorloop dan kunt u in het Pergola Doek Zonwerend 2 ritsen laten monteren waardoor er een deur ontstaat die u eventueel ook op kunt rollen.

Pergola winddoeken

Pergola Winddoeken beschermen u voor 97% tegen de wind! Het unieke aan de Pergola Winddoeken is dat u ondanks deze bescherming toch nog 100% door het PVC Gaasdoek heen kunt kijken. Naast deze 2 eigenschappen beschermd een Pergola Winddoek u ook nog voor 85-90% tegen de zon. Al deze pluspunten van het PVC Gaasnet zorgt ervoor dat veel klanten u voor zijn gegaan en enorm tevreden zijn met het resultaat. Ook de Pergola Winddoeken zijn rondom afgewerkt met een PP band waarbij u kunt kiezen uit verschillende ophang en bevestiging mogelijkheden.

Pergola privacy doeken

Wilt u 100% uit het zicht zitten en optimaal kunnen genieten in uw Pergola of onder uw Terrasoverkapping cq Veranda kies dan voor de Pergola Privacy Doeken. Een Pergola Privacy Doek wordt gemaakt uit het 315gr/m2 Docril materiaal. Docril staat bekend dat het een dicht materiaal is wat bestand is tegen alle soorten weersinvloeden zoals regen, wind, sneeuw ect. Wilt u toch niet helemaal opgesloten zitten dan kunt u in het Pergola Privacy Doek een doorzichtig venster laten zetten. Hierdoor komt er toch licht binnen en heeft u uitzicht in de tuin of terras terwijl u toch beschut zit. Als u daarbij nog kiest voor een elektrische terrasverwarming in de Pergola te hangen dan kunt u zelfs bij koude dagen gebruik maken van een extra buitenverblijf.

pergola doeken

Pergolazonweringkeuze.nl

Wij helpen u met het kiezen van de juiste pergola zonwering