Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de diverse Pergolazonwering producten. Alle pergola zonwering producten zijn zowel in standaard afmetingen alsook in maatwerk leverbaar. Pergolazonweringkeuze.nl maakt alles mogelijk om u te beschermen tegen zon, warmte, wind, kou en regen. Met keuze uit diverse materialen en kleuren is de juiste pergola zonwering een fluitje van een cent. U besteld wij van Pergolazonweringkeuze.nl leveren het netjes en snel bij u thuis GRATIS af.

voor u standaard in haar assortiment heeft. Naast deze zonwering zijn er nog meer mogelijkheden om een Pergola of Terrasoverkapping af te sluiten en te beschermen tegen zon, regen en wind. Informeer vrijblijvend naar de diverse maatwerk oplossingen voor uw Pergolazonwering.

Pergola harmonicadoeken

Bepaal zelf de hoeveelheid zon

Pergola harmonicadoeken zijn schuif systemen die men handmatig dmv een katrolsysteem open en dicht kan doen. Pergola harmonicadoeken of ook wel Pergola wavesails genoemd geleiden over staalkabels heen en weer. Het bevestigen van deze systemen is zeer eenvoudig en gemakkelijk door uzelf te doen. U kunt kiezen uit zowel diverse standaard afmetingen als ook voor maatwerk wanneer er geen juiste standaard afmeting is.

pergola met harmonicadoek
pergola gordijnen

Pergola gordijnen

Bescherm u tegen invallende zon!

Met Pergola gordijnen kunt u de Pergola of Terrasoverkapping afsluiten zodat u uit de wind, zon of regen zit. Op deze manier kunt u langer en meer gebruik maken van uw overkapping. Daarnaast heeft u met een afsluitbare Pergola buiten het seizoen een extra opslagruimte voor eventueel uw tuinmeubelen en tuinkussens. Pergola gordijnen geleiden in een railsysteem waardoor u ze gemakkelijk en soepel heen en weer kunt schuiven.

Pergola screens

Als uitstraling ook belangrijk is!

Pergola screens monteert u aan de binnen- of buitenkant op de pergola met zij- of plafond steunen. Het oprolsysteem van de Pergola screens is dusdanig gemakkelijk ontworpen dat het door iedereen eenvoudig te bevestigen is. Met een Oprol Pergola screen bepaalt uzelf hoever en wanneer u uit de zon of wind wilt zitten. U bent door het oprolsysteem niet gebonden om helemaal afgesloten te zitten in uw Pergola. Bij een Pergola screen kunt u kiezen uit een handmatige of elektrische bediening.

pergola screens
pergola doeken

Pergola doeken

Als standaard geen optie is dan kiest u maatwerk!

Pergola Doeken of ook wel Privacydoeken genoemd worden in ieder gewenste afmeting opmaat gemaakt. Pergolazonweringkeuze.nl maakt exact het model of afmeting die u nodig heeft. Moet er een schuine of spitse kant aan het Pergola doek zitten dan is dat geen probleem. U vraagt en Pergolazonwerkeuze.nl maakt het binnen 3 weken voor u. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende bevestiging mogelijkheden voor het vastzetten van uw Pergola doek.

Pergola zonnedoeken

Design zonwering de nieuwe trend op uw terras

Komt er teveel warmte of licht binnen via het dak van uw Pergola? kies dan voor een Pergola Zonnendoek. Pergola zonnedoeken zijn hier een relatief goedkope en eenvoudige zonwerende oplossing voor. Pergola doeken zorgen voor een bescherming van 95% tegen de Uv zonnestralen. Door een Pergola doek bovenop een Pergola dak te spannen blijft het binnen in de Pergola in de zomermaanden zeer aangenaam.

pergola zonnedoeken

Pergolazonweringkeuze.nl

Wij helpen u met het kiezen van de juiste pergola zonwering