Pergola bouwpakketten in standaard en speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt kiezen voor enkel en alleen een pergola of een complete uitvoering die al voorzien is van een bepaald type zonwering. Alle modellen zijn leverbaar in verschillende hout soorten zoals geïmpregneerd vuren tuinhout, douglas of ander hardhout soort. Daarnaast is er keuze in de dikte van de betreffende hout soort, 80×80 of 120x120mm. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om de juiste overkapping bij u in de tuin te kiezen.

Pergola douglas hout

Bepaal zelf uw formaat en model van de natuurlijke pergola!

Pergola uit douglas hout leverbaar in standaard afmetingen als ook in maatwerk. Men kan bij het merk Coolsail kiezen uit doorsnee 80x80mm en 120x120mm douglas hout. De hoekverbindingen en T-verbindingsstukken zijn gemaakt van gepoedercoated verzinkt metaal of ook uit douglas hout. Ook is het mogelijk om speciale bodemplaten te bestellen als het niet mogelijk is om de palen in de grond te bevestigen. Denk daarbij vooral aan een dakterras of stelplaten vloer. Pergolazonweringkeuze.nl maakt voor u de juiste afmeting precies op maat als kant en klaar doe-het-zelf pakket.

pergola douglas
pergola harmonicadoek

Pergola met harmonicadoek

Complete pergola overkapping in uw tuin!

Pergola inclusief een standaard harmonicadoek. Deze modellen zijn er in een aantal standaard breedte afmetingen zoals 200cm, 290cm en 370cm met een lengte van 300cm, 400cm en 500cm. Deze standaard modellen zijn al voorzien van een harmonicadoek in een bepaalde kleur naar keuze. Bij de keuze voor een all in one met harmonicadoek kunt u kiezen uit een paar verschillende modellen qua bevestiging mogelijkheid. Zo heeft u modellen die u vrijstaand los kunt plaatsen maar ook modellen die u tegen de muur aan monteert. Bij deze laatste mogelijkheid heeft u dan minder staanders waardoor er een grotere vrije ruimte ontstaat.

Pergola incl. wavesail

Ook met regen genieten van het buitenleven!

Pergola met Wavesail zijn standaard voordelige oplossingen voor een waterdichte terrasoverkapping. Doordat deze voorzien is van een waterdicht uitschuifbaar Wavesail zit men zowel droog als beschermd tegen de zon. Daarbij bepaalt uzelf in hoever u beschutting wenst door het wavesail helemaal of gedeeltelijk te sluiten. Komt u niet uit met een van de standaard afmetingen dan kan men altijd voor een maatwerk oplossing kiezen.

pergola wavesail

Pergolazonweringkeuze.nl

Wij helpen u met het kiezen van de juiste pergola zonwering