Pergola harmonicadoeken standaard

Een standaard pergola harmonicadoek. Kies voor een complete pergola met Nesling harmonicadoek voor een ideale schaduwplek in uw tuin. Maak uw eigen schaduw op iedere gewenste plek in uw tuin door te kiezen voor de pergola met Nesling Coolfit harmonicadoek. De pergola wordt als bouwpakket geleverd en kunt u eenvoudig zelf monteren. Bij het bouwpakket horen het houtpakket, de benodigde pergola kit elementen en het harmonicadoek. De pergola’s zijn er in verschillende uitvoeringen:

pergola met harmonicadoek

Met harmonica schaduwdoeken kun heel makkelijk wisselen tussen zon en schaduw. Het is dan ook een van de meest populaire schaduwoplossingen. U kunt er makkelijk een groot schaduwoppervlak mee creëren en het doek kan het gehele zomerseizoen buiten blijven hangen.

 

In tegenstelling een schaduwdoek die vast gemonteerd is, is een harmonicadoek flexibel en kunt u snel wisselen als het goed of slecht weer wordt. Het doek wordt bevestigd aan staaldraden en kunt u handmatig open en dicht schuiven.

 

De standaard pergola harmonicadoeken worden gemaakt van hetzelfde doek als de schaduwdoeken en zijn dus weer- en windbestendig. U heeft de keuze tussen een waterdoorlatend of een waterdicht doek. Een waterdoorlatend doek is het meest praktisch; deze kunt u horizontaal ophangen in een pergolaconstructie of tussen de gevels. Een waterdichtdoek is ook mogelijk alleen dient deze dan wel in de breedte 10% op afschot gehangen te worden.

 

De Nesling Pergola is een onafhankelijke pergola. De hoeken worden bevestigd met de hoekbeugels van de Nesling Pergola-kit, inbegrepen in het pakket. De pergola van Nesling is verkrijgbaar in meerdere maten. De houten verpakking wordt op maat gesneden. Je kunt meteen beginnen met de montage.

 

Standaard Harmonica schaduwdoeken

Wanneer u nog geen constructie heeft om het doek op te hangen kan een standaard harmonicadoek een aantrekkelijk alternatief zijn. U kunt dan rekening houden met een van de standaardafmetingen en de constructie daarop aanpassen. Wij bieden daarom ook een uitgebreid assortiment aan standaard harmonicadoeken. Hier heeft u de keuze tussen waterdoorlatende of waterdichte doeken in standaardafmetingen. Deze doeken worden compleet met bevestigingsmaterialen geleverd.

 

Kies direct een standaard harmonicadoek