Wie en wat is Pergolazonweringkeuze.nl

pergolazonweringkeuze

Jaren lange ervaring in maatwerk pergola zonwering oplossingen!

Over ons is veel te vertellen Pergolazonweringkeuze.nl heeft jarenlange ervaring het het leveren en monteren van zonwering geschikt voor in een pergola. Naast de standaard producten heeft men bij Pergolazonweringkeuze.nl ook de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk. Hierdoor is in principe alles mogelijk om uw pergola door ons te laten voorzien van de juiste bescherming tegen zon wind en regen zodat u meer en langer gebruik van kunt maken.

0
Maatwerk oplossingen
0
Snelle levering van maatwerk
0
Voordelige oplossingen

Wat doet Pergolazonweringkeuze.nl

Materiaal

Pergolazonweringkeuze.nl maakt gebruik van verschillende materialen om aan u specifieke wensen te voldoen. Afhankelijk van uw voorkeur kiest u het beste materiaal in de gewenste kleur.
Is het belangrijk om zoveel mogelijk schaduw te creëren? Dan kunt u het best kiezen voor het HDPE materiaal wat 95% schaduw geeft. Wilt u liever uit de wind zitten en toch nog 100% uitzicht hebben. Kies dan voor het 97% winddicht windbreekgaas. Of wilt u toch liever helemaal dicht afgesloten zitten dan is het Docril 315gr/m² beter geschikt voor u.
pergola zonnedoek
pergola zonwering

Maatwerk

Alle pergola zonwering producten worden op maat gemaakt. Door het speciale maatwerk is Pergolazonweringkeuze.nl zeer flexibel om te maken wat de klant wilt. Met een zeer korte lijn naar de verschillende ateliers kan Pergolazonweringkeuze.nl direct inspelen op eventuele speciale wensen of aanpassingen.
Met een korte levertijd van 3 weken, ook in het hoog seizoen hoeft u nooit extreem lang te wachten op uw pergola zonwering.
Pergolazonweringkeuze.nl bewijst nogmaals dat maatwerk niet duur hoeft te zijn.

Pergolazonweringkeuze.nl

Wij helpen u met het kiezen van de juiste pergola zonwering